SGCoaching & Training

your future, my commitment

Coaching voor Professionele Ontwikkeling

Werknemers:

Managers /directeuren/teamleiders(?):

Zijn al deze vragen te beantwoorden met ‘toeval’ of zou het zo kunnen zijn dat je hier zelf ook invloed op hebt gehad? Een vraag die je jezelf al zou kunnen stellen is;

‘Wat zijn de patronen die er (tot nu toe) voor hebben gezorgd dat ik op zakelijk/professioneel gebied nog niet alles hebt bereikt wat je zou willen bereiken?’

In een zakelijke omgeving gebeuren veel dingen die ons persoonlijk raken, waar we ook buiten ons werk om nog veel over nadenken of zelfs fysieke klachten van krijgen. Ik kan me goed voorstellen dat bovenstaande vragen en situaties invloed kunnen hebben op jouw functioneren. Ervaar jij dat ook?

Laten we dan samen aan de slag gaan in een Professioneel Ontwikkelingstraject.

In een coachingstraject, bestaande uit meerdere sessies, gaan we samen aan de slag met jouw zakelijke toekomst. Aangezien dit een individueel traject is, zal de inhoud van het programma flexibel zijn en speciaal voor jou op maat gemaakt. Maar om een begin te maken, zullen we in de eerste sessie aandacht besteden aan welke 3 doelen voor jou centraal staan in dit traject. De lengte van een traject kan variëren tussen de 6 en de 20 sessies.

Zakelijke doelen zijn erg persoons- en functiegebonden kunnen uiteenlopen van het overstappen naar een andere functie tot een reductie in het ziekteverzuim of zelfs een verhoging van omzet.

In veel bedrijven ontbreekt het ook aan de kwaliteiten leiderschap en passie. Leiderschap is de kwaliteit die zorgt voor aansturing, verantwoordelijkheid en ruimte voor groei van je personeel. Passie zorgt voor de ‘jus’ in het bedrijf, de olie in de motor die het bedrijf draaiende houdt. Ook deze kwaliteiten zullen aan bod komen in een zakelijk traject.

Kortom, na een professioneel coachingstraject ben jij weer de passionele machinist die de trein die jouw bedrijf heet bestuurt.

Een coachingssessie kost €110 excl BTW per uur ( een sessie duurt gemiddeld 1 1/2 uur )

Heb je nog vragen of twijfels? Bel me gerust voor een vrijblijvend gesprek op 0646632004.

“Het geheim om je doel te bereiken bestaat slechts uit 1 woord: DOORZETTEN!”